Op zoek naar klooster utrecht retraite?

 
klooster utrecht retraite
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving.
Home.
Vrouw in verbinding. Een tweedaagse in een mooi klooster midden in de natuur. De verbinding met jezelf hervinden zodat je op een nieuwe manier in verbinding kan gaan met de ander. In een vrouwenbedding. Ruimte te huur. Praktijk de Binnentuin. Kleine Geertekerkhof 1. 3511 XG Utrecht. Do 28 april 2016.: Vuurplaats voor de vrouw. Za 21 mei. Za 18 juni. Za 2 juli. Sculpturen van Jacoline Brak. Website gemaakt door Wouter Droogers. Coach coaching Gouda Utrecht Utrechtse Heuvelrug vrouwen workshop Judith Mirjam vrouwengroep retraite stilte ziel familieopstellingen systemisch therapie therapeut lichaamsgericht De Binnentuin praktijk opstellingen cursus persoonlijke ontwikkeling verbinding verlangen Coach coaching Gouda Utrecht Utrechtse Heuvelrug vrouwen workshop Judith Mirjam vrouwengroep retraite stilte ziel familieopstellingen systemisch therapie therapeut lichaamsgericht De Binnentuin praktijk opstellingen cursus persoonlijke ontwikkeling verbinding verlangen. Lees meer
mindfulness retraite
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Document. Document. Document. Document. Document. Document.
Daarnaast zijn er veel fotos te zien van het Landgoed en de Priorij. De zusters hebben hun religieuze leven in de Priorij afgesloten, maar ze hopen dat hun wijze van leven en geloven nog steeds een bron van inspiratie is voor de vrienden en voormalige gasten van het klooster.
yoga retraite
Gastenhuis Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
Tot en met 25 juni 2017 is het gastenhuis voor de weekenden volgeboekt. Hierna bieden de weekenden nog plaats voor enkele gasten, uitgezonderd de weekenden van 8 t/m 10 september, 15 t/m 17 september, 6 t/m 8 oktober en 10 t/m 12 november 2017.
goedkope wasmachine
Hartenlicht Stilteretraite.
Diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt en brengen je intense ervaringen van liefde, heelheid en nieuwe dimensies. De stilteretraite is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, meer vreugde, meer kwaliteit, meer afstemming en balans, minder hoofd en meer hart.
Bureaustoel
kloosterhotel ZIN Home.
Bezinnen in het voorjaar. Rustig gelegen aan de rand van Vught in Noord-Brabant vindt u kloosterhotel ZIN Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter. Teambuilding en workshops. Werk een meer menselijk gezicht geven.
retraite vakantie
Vipassana Utrecht.
Elke dinsdag 20.00-22.30 uur meditatie voor ervaren yogi's' vereiste 10-daagse retraite met door ons erkende leraar of introductiecursus in de Mahas i traditie. Neem eerst contact op als je mee wilt doen. Locatie: Werfkelder, onder Oudegracht 328, 3511 PL. Begeleiding door vipassana-leraar of ervaren yogi. Check voor aanwezigheid leraar op de Nieuws pagina. Twee keer per jaar is er een introductiecursus. In het voorjaar en in het najaar. De volgende cursus begint 30 oktober 2017. Nieuwe data worden bekendgemaakt via deze site. U kunt zich aanmelden via hvanvoorst @ casema.nl. Voor retraites, raadpleeg www.sanghametta.nl of www.simsara.nl. Henk van Voorst. hvanvoorst @ casema.nl. aad.verboom @ gmail.com. Informatie over vipassana meditatie in de traditie van Mahasi Sayadaw in Utrecht.
Hoe kies ik de juiste retraite? Sharon Huisman.
Of je wist helemaal niet dat je behoefte had aan een retraite. Dan zou het zomaar kunnen dat je iets tegenkomt over retraites en dat je dan denkt w.t.f. dit is wat ik nodig heb. En wel nu. Either way, er is veel aanbod. Ik ga je vertellen welke ik ken, waar ik ervaring mee heb en hoe je de juiste keuze maakt in retraiteland. Here we go. 8 retraites op een rij. Ik begin natuurlijk wel met mezelf hè, ja hallo potverdikkie. Ik organiseer retraites in kleine groepjes of voor jou alleen op de plek waar ik woon, werk en leef. Het is mijn missie om stilte en persoonlijke ontwikkeling zo laagdrempelig mogelijk te maken. Lees vooral even wat anderen zeggen en doe dat ook op andere websites, dat zegt meer dan welke salespagina dan ook. Ik ken Annemiek van Eigenwijze, waar ik ooit mijn eerste stilteretraite speciaal voor jongeren deed. Eigenwijze bestaat niet meer, maar Annemiek gelukkig nog wel. Ze geeft stiltedagen en 5-daagse retraites op een prachtige plek in een oud klooster in Werkhoven nabij Utrecht.
Zendings-Diaconessenhuis Bethanië.
Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen is te vergelijken met een protestants klooster. Als diaconessen vormen we samen een leefgemeenschap en stellen ons leven in dienst van God. Onder het motto Ontvangen en doorgeven met hart en handen bieden we gastvrijheid aan mensen die behoefte hebben aan stilte en rust.
Welkom Casella Casella.
Casella is een religieuze leefgemeenschap waar mensen samenleven volgens de regel van Sint Augustinus, uit liefde tot God. Samen bieden zij een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting. Casella is er voor individuele gasten en groepen.
retraites.
23 februari 2018 6 april 2018 18 mei 2018 29 juni 2018 14 september 2018 26 oktober 2018 14 december 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Opladen elektrische auto. Heeft u goede ervaringen bij ons opgedaan en wilt u graag een of meerdere dagen bij ons verblijven voor een individuele retraite? Wij bieden u een fijne kamer, lekker eten en de rust en de ruimte om even naar binnen te keren.
Veganisme.org Bekijk onderwerp Stilte-retraite?
Zoek je een klooster waar je gewoon op jezelf bent, of een echt begeleide retraite met een programma enzo? In het laatste geval: Annemieke Rodenburg organiseert retraites en stiltedagen die boeddhistisch geïnspireerd zijn, in een prachtig voormalig klooster in de buurt van Utrecht.

Contacteer ons