Zoeken naar klooster utrecht retraite

 
klooster utrecht retraite
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving.
Zendings-Diaconessenhuis Bethanië.
Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen is te vergelijken met een protestants klooster. Als diaconessen vormen we samen een leefgemeenschap en stellen ons leven in dienst van God. Onder het motto Ontvangen en doorgeven met hart en handen bieden we gastvrijheid aan mensen die behoefte hebben aan stilte en rust. Klik hier
complete douchecabine
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel.
buitenlamp led
Conferentiecentrum Samaya.
Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht op een groene plek tussen Betuwe en Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil kan zijn. U treft er een sfeer van schoonheid, lichtheid, ruimte en rust en een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf.
Taxi Utrecht
Welkom Casella Casella.
Voor groepen biedt Casella ook workshops aan. Voel je welkom bij Casella en kom naar deze inspirerende plaats in de Hilversumse bossen. vrijdag 22 juni 2018. Ontvang onze nieuwsbrief.: Na Milou is Nadia, afgelopen vrijdag 15 juni, komen wonen in klooster Casella!
Kloosters in Nederland met gastenverblijf Bezinningsvakanties.nl.
Casella Klooster Hilversum voor jongeren klooster in Utrecht. Soestdijkerstraatweg 145, 1213 VZ, Hilversum. Stilte retraite Een weekend heerlijk ZIJN. Meer over klooster/jongerenplek Casella. Zie pagina Casella voor jongeren tot 35 jaar. Abdij Koningshoeven Klooster Noord-Brabant. Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot.
In Retraite Kloosterfestival.
In Retraite kloosterfestival begint over. BESTEL HIER SNEL JE TICKETS. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! EEN 17E EEUWS KLOOSTER.
Kloostergids.
Bekijk hier alle recensies van de kloosters, abdijen en bezinningscentra uit de Kloostergids op alfabetische volgorde en/of schrijf uw eigen recensie! Ook de algemene indruk slecht-matig-redelijk-goed-uitstekend vermelden, anders wordt de tekst niet verwerkt. Selecteer uw klooster kies een klooster. t Klooster Uden.
Een individuele retraite, om even tot rust te komen.
Dat beviel ons en de cursisten zo goed, dat we vervolgens al onze modules bij Samaya hebben ondergebracht. De serene sfeer van het voormalige klooster past erg goed bij het reflectieve karakter van de cursus. De zalen zijn licht, ruim en sfeervol.
Hoe kies ik de juiste retraite? Sharon Huisman.
Dan ga je googelen op het woord retraite. Of je wist helemaal niet dat je behoefte had aan een retraite. Dan zou het zomaar kunnen dat je iets tegenkomt over retraites en dat je dan denkt w.t.f. dit is wat ik nodig heb. En wel nu. Either way, er is veel aanbod. Ik ga je vertellen welke ik ken, waar ik ervaring mee heb en hoe je de juiste keuze maakt in retraiteland. Here we go. 8 retraites op een rij. Ik begin natuurlijk wel met mezelf hè, ja hallo potverdikkie. Ik organiseer retraites in kleine groepjes of voor jou alleen op de plek waar ik woon, werk en leef. Het is mijn missie om stilte en persoonlijke ontwikkeling zo laagdrempelig mogelijk te maken. Lees vooral even wat anderen zeggen en doe dat ook op andere websites, dat zegt meer dan welke salespagina dan ook. Ik ken Annemiek van Eigenwijze, waar ik ooit mijn eerste stilteretraite speciaal voor jongeren deed. Eigenwijze bestaat niet meer, maar Annemiek gelukkig nog wel. Ze geeft stiltedagen en 5-daagse retraites op een prachtige plek in een oud klooster in Werkhoven nabij Utrecht.

Contacteer ons