Zoeken naar klooster utrecht retraite

 
klooster utrecht retraite
Home Casella Casella.
Klooster Casella biedt een stilteplek aan mensen tussen 18 en 35 jaar. Dit is de fase van je leven waarin zingevingsvragen naar boven komen. Wie ben ik? Wat doe ik met mijn leven? Wat is de zin van het leven?
woningontruimingen
Klooster verblijf retraite De website van fotografiehanspeters!
Met nog een derde klooster in de directe buurt werden zij samen de Heilige Driehoek genoemd. Als eerste in der rij dus een uitgebreide serie van de Paulus abdij te Oosterhout. De foto's' zijn door de jaren heen bij elkaar verzameld. Soms niet 100% fotografisch perfect maar inmiddels uniek te noemen. In de kantlijn ook nog andere series toen ik wat ontheemd mijn spirituele weg vervolgde door kloosterrijk Nederland. De Boeddhistische retraite gaf een totale nieuwe ziens en denkwijze. Kennisnemen hiervan is een uitdaging en kan de mensheid dichterbij de vrede brengen, vrede met de wereld en met jezelf. De 5 wereldgodsdiensten: Jodendom, Islam, Christendom, Hindoeïsme en Boeddhisme streven als het goed is allen naar vrede en een leerweg die brengt ons bij het onderscheid tussen goed en kwaad. Zelfs Starwars houdt zich daarmee bezig, maar George Lucas noemt het dan de strijd tegen The dark force. Zie onderstaande foto genomen op de Verzamelbeurs in Utrecht.
viking schaatsen
Slapen en overnachten in een klooster. Wereldreizigersclub.
Het klooster is ook een bedevaartsoord. In het dorp Hemelum in het uiterste zuidwesten van Friesland kun je overnachten in het Russisch-Orthodox Klooster van de Heilige Nicolaas. Het klooster is een voormalig kerkgebouw en is nu te herkennen aan het karakteristieke orthodoxe uivormige koepeltje met een Russisch kruis.
SEO
Vipassana.
Vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen kan het tot twee weken duren voordat u bericht ontvangt. Eens uw inschrijving is geaccepteerd vragen wij u om een bevestiging van deelname om uw plaats in de cursus zeker te stellen. Vipassana Meditatie Centrum Dhamma Pajjota.
conference app
Zendings-Diaconessenhuis Bethanië.
Plek van gastvrijheid, ontmoeting, stilte en bezinning. Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen is te vergelijken met een protestants klooster. Als diaconessen vormen we samen een leefgemeenschap en stellen ons leven in dienst van God. Onder het motto Ontvangen en doorgeven met hart en handen bieden we gastvrijheid aan mensen die behoefte hebben aan stilte en rust.
hypotheek familiebank
Yoga en Mindfulness Midweek Zomer Stilte Retraite in Willibrord Klooster Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, Uw bijdrage, De Docent, Inschrijven. De Yoga Mindfulness midweek zomer stilte retraite wordt gehouden in het Willibrord Klooster, Doetinchem, in de mooie groene omgeving van de Achterhoek. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
boomstamtafel outlet
Priorij Emmaus Maarssen klooster utrecht.
mkb
Gastenhuis Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
Een stilteretraite valt samen met de viering van het Paastriduüm. Een stilteretraite is hetzelfde als een Stille Week, maar elke dag wordt ingezet met een korte conferentie door een broeder. Wie inschrijft ontvangt twee weken voordien een uitgebreide informatiebrief. Stuur een e-mail naar gastenhuis@koningshoeven.nl.
Meewerk en meeleefplekken Anders Wonen Anders Leven.
De vraag naar retraites binnen de soms relatieve rust van een klooster, neemt daarentegen fors toe. Een retraite biedt tevens een gelegenheid tot nadere kennismaking met hedendaagse vormen van kloosterleven: van traditioneel en celibatair, tot progressieve leefgemeenschappen van al dan niet gehuwde mannen, vrouwen en kinderen.
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Dzogchen Beara is een retraite centrum in Ierland waar cursussen en retraites gegeven worden, in een mooie natuurlijke omgeving. Op de internationale website van Rigpa vind je actuele informatie en een overzicht van alle activiteiten en centra over de hele wereld.
De Binnentuin.
Herbronnen in een klooster. Vuurplaats voor de vrouw. Vrouw bij de bron. Groen en Grondig. Individuele en relationele coaching. Methoden en werkvormen. Ontgin, waar niemand vruchtbaarheid vermoedt, elke woestijn heeft zijn wel. Van harte welkom bij de Binnentuin! De Binnentuin is de praktijk van Judith Mirjam Schoon, een plek voor ontmoeting vanuit hart, lijf en ziel.
Conferentiecentrum Samaya.
Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil is. Kom thuis in een sfeer van ruimte en rust met een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf. Zowel voor opleidingsgroepen als voor individuele gasten bieden wij een gastvrij verblijf of retraite waarbij de 4 hectare Engelse landschapstuin een onlosmakelijk onderdeel van uw ervaring uit zal maken.

Contacteer ons