Resultaten voor klooster utrecht retraite

 
klooster utrecht retraite
In stilte retraite in een klooster een ervaring Coach IJburg, Amsterdam, coaching en individuele mindfulness.
Mijn aanpak is grondig en zorgvuldig. In stilte retraite in een klooster een ervaring. Waar kom je nu echt tot rust? Rouwdeskundige Xandra Koster vroeg het zich na een zware tijd af en vond het antwoord: bij een stilte retraite in een klooster.
cursus mindfulness utrecht
Welkom Casella Casella.
Casella is een religieuze leefgemeenschap waar mensen samenleven volgens de regel van Sint Augustinus, uit liefde tot God. Samen bieden zij een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting. Casella is er voor individuele gasten en groepen.
Verzenddozen
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel.
huurcontract opstellen
Conferentiecentrum Samaya.
Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht op een groene plek tussen Betuwe en Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil kan zijn. U treft er een sfeer van schoonheid, lichtheid, ruimte en rust en een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf.
baklijst
Kloosters in Nederland met gastenverblijf Bezinningsvakanties.nl.
Casella Klooster Hilversum voor jongeren klooster in Utrecht. Soestdijkerstraatweg 145, 1213 VZ, Hilversum. Stilte retraite Een weekend heerlijk ZIJN. Meer over klooster/jongerenplek Casella. Zie pagina Casella voor jongeren tot 35 jaar. Abdij Koningshoeven Klooster Noord-Brabant. Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot.
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Document. Document. Document. Document. Document. Document.
Daarnaast zijn er veel fotos te zien van het Landgoed en de Priorij. De zusters hebben hun religieuze leven in de Priorij afgesloten, maar ze hopen dat hun wijze van leven en geloven nog steeds een bron van inspiratie is voor de vrienden en voormalige gasten van het klooster.
Kloostergids.
Bekijk hier alle recensies van de kloosters, abdijen en bezinningscentra uit de Kloostergids op alfabetische volgorde en/of schrijf uw eigen recensie! Ook de algemene indruk slecht-matig-redelijk-goed-uitstekend vermelden, anders wordt de tekst niet verwerkt. Selecteer uw klooster kies een klooster. t Klooster Uden.
In Retraite Kloosterfestival.
In Retraite kloosterfestival begint over. BESTEL HIER SNEL JE TICKETS. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! EEN 17E EEUWS KLOOSTER.
Hoe kies ik de juiste retraite? Sharon Huisman.
Dan ga je googelen op het woord retraite. Of je wist helemaal niet dat je behoefte had aan een retraite. Dan zou het zomaar kunnen dat je iets tegenkomt over retraites en dat je dan denkt w.t.f. dit is wat ik nodig heb. En wel nu. Either way, er is veel aanbod. Ik ga je vertellen welke ik ken, waar ik ervaring mee heb en hoe je de juiste keuze maakt in retraiteland. Here we go. 8 retraites op een rij. Ik begin natuurlijk wel met mezelf hè, ja hallo potverdikkie. Ik organiseer retraites in kleine groepjes of voor jou alleen op de plek waar ik woon, werk en leef. Het is mijn missie om stilte en persoonlijke ontwikkeling zo laagdrempelig mogelijk te maken. Lees vooral even wat anderen zeggen en doe dat ook op andere websites, dat zegt meer dan welke salespagina dan ook. Ik ken Annemiek van Eigenwijze, waar ik ooit mijn eerste stilteretraite speciaal voor jongeren deed. Eigenwijze bestaat niet meer, maar Annemiek gelukkig nog wel. Ze geeft stiltedagen en 5-daagse retraites op een prachtige plek in een oud klooster in Werkhoven nabij Utrecht.

Contacteer ons