Resultaten voor klooster utrecht retraite

 
klooster utrecht retraite
Stadsklooster La Verna: spiritualiteit bij de Franciscanen in Amsterdam.
Franciscaanse Stille Retraite bij de Zrs. Clarissen in Megen: 11-17 maart 2019 Begin-datum: 11-3-2019. Franciscaanse Stille Retraite bij de Zrs. Trappistinnen in Arnhem: 17-23 juni 2019 Begin-datum: 17-6-2019. Franciscaanse Stille Retraite bij de Minderbroeders in Megen: 16-22 september 2019 Begin-datum: 16-9-2019.
meditatie retraite klooster
IN RETRAITE. KLOOSTERFESTIVAL YellowTipi.nl.
Van vrijdagmiddag 12.00u tot maandagochtend 05.00u, waarbij de vrijdagnacht en zaterdagnacht een open einde hebben. Vier dagen in retraite in het klooster. Daar kun je zeker mee thuiskomen. In de waanzinnige kloostertuin is de camping onderdeel van het festivalterrein en waan je je in wonderland door de vele podia, hoekjes, gangetjes en zalen.
illusionist
De Nieuwsbode Interviews: Wat stilte met je doet de kracht van retraite.
In het nieuwe boek Wat stilte met je doet de kracht van retraite staan interviews met 15 mannen en vrouwen. Zij vertellen over wandelen in stilte door de woestijn, het afleggen van een pelgrimsroute, of over het letterlijk alleen terugtrekken in de natuur of het klooster.
logging
Nijmegen Minderbroeders Franciscanen.
Bij gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het klooster 2002 verscheen Het klooster in de straat. In dit boek staat veel te lezen over de geschiedenis van het huis. Het is nog verkrijgbaar in het klooster voor 1750. Er wonen op dit moment acht franciscanen in het klooster.
fornuis
Yoga Retraites en Vakanties in Utrecht met Beoordelingen.
Yoga Retraites 5903., Yoga Retraites 5903., Yoga Retraites in Utrecht. Verwen jezelf met een yoga retraite in Utrecht! Vergelijk alle opties voor yoga retraites of vakanties in Utrecht op BookYogaRetreats en boek de perfecte yoga retraite in Utrecht, in Nederland.
cursus mindfulness utrecht
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel. Iedereen die zich even wil terugtrekken uit de snelle dagelijkse wereld om tijd te nemen voor bezinning, meditatie of studie, kan hier terecht.
colloidaal platina
Priorij Emmaus Maarssen klooster utrecht.
Hartenlicht Contact.
Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving. Kom je met het openbaar vervoer dan is het mogelijk om van de bushalte opgehaald te worden. Je kunt ook bij de bushalte in Werkhoven een OV-fiets huren; het is dan nog een kwartier fietsen naar Samaya! Meer informatie: www.ov-fiets.nl. Ook kun je op het klooster overnachten.
Pelgrimsweekend / retraiteweekend Bethlehemkerk Hilversum.
Wees welkom op het pelgrimsweekend! Je start je pelgrimsweekend op vrijdagochtend vanaf het klooster van de zusters Augustinessen in de Waterstraat in Utrecht en maakt op jouw tempo een wandeltocht naar Casella in Hilversum met routebeschrijving. De tocht is zon 20 km.
Yoga en Mindfulness Midweek Zomer Stilte Retraite in Willibrord Klooster Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, Uw bijdrage, De Docent, Inschrijven. De Yoga Mindfulness midweek zomer stilte retraite wordt gehouden in het Willibrord Klooster, Doetinchem, in de mooie groene omgeving van de Achterhoek. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
Conferentiecentrum Samaya.
Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil is. Kom thuis in een sfeer van ruimte en rust met een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf. Zowel voor opleidingsgroepen als voor individuele gasten bieden wij een gastvrij verblijf of retraite waarbij de 4 hectare Engelse landschapstuin een onlosmakelijk onderdeel van uw ervaring uit zal maken.
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je twijfelt of deze retraite geschikt voor je is, stuur me een mailtje. In Spiritueel centrum Savita te Winterberg Duitsland. Op ruim drie uur rijden van Utrecht bevindt zich dit bijzondere centrum, gevestigd in een voormalig sanatorium in het mooie, beboste en bergachtige Sauerland.

Contacteer ons