Op zoek naar opleiding kindercoach utrecht?

 
opleiding kindercoach utrecht
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
cursus excel utrecht
klimRoos Coaching.
Een kindercoach kan dan een sleutelrol spelen. Zij gaat spelenderwijs met het kind in gesprek en gaat samen op zoek naar de vaardigheden die het kind wil leren om beter om te gaan met dat waar hij of zij tegenaan loopt.
verkeersregelaars
Ons aanbod van cursussen, workshops en trainingen RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De opleiding seksuoloog is een tweejarige multidisciplinaire postacademische seksuologie opleiding waarmee u het theoretische deel van de opleiding tot Seksuoloog NVVS kunt behalen. Opleiding Klinisch Psycholoog. De opleiding tot klinisch psycholoog biedt een specialistisch vervolg op de basisopleiding tot GZ-psycholoog.
woningontruimingen
Kindercoaching bij Kindertrainingen Utrecht Kindertrainingen Utrecht / Kindercoach Utrecht / Weerbaarheidstrainingen Utrecht.
Tien jaar geleden startte ik als Kindercoach Utrecht en geef sinds 2009 individuele kindercoaching, pubercoaching en sociaal-emotionele weerbaarheidstrainingen in Utrecht. Omdat ik als ervaren moeder weet hoeveel er van kinderen gevraagd wordt en hoe moeilijk het voor veel kinderen is om aan die vraag te voldoen. Het is fijn om kinderen daarbij te helpen. Om te zien dat ze zelfvertrouwen krijgen, groter worden, met een lach mijn praktijkruimte verlaten. Mijn verpleegkundige kennis, mijn levenservaring en mijn voelsprieten op het vlak van sociale omgangsvormen wil ik gebruiken om kinderen en jongeren te coachen. Daarom heb ik een intensieve trainersopleiding gevolgd gedurende 25, jaar bij Leren is Zijn, destijds Op Hodenpijl te Schipluiden. Sinds maart 2009 geef ik in mijn eigen praktijk diverse trainingen, waaronder de kindertraining Ik ben blij met mijzelf. Naast diverse korte cursussen op het gebied van kindercoaching, volgde ik de matrixmethode bij Ingrid Stoop, de agressietraining bij Vertige Training en Advies, de opleiding tot trainer Plezier op School ontwikkeld door het Riagg en tot trainer de overstaptraining LIZ.
Vacature Systeembeheerder
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Kindercoach is dé opleiding voor jou als jij het geweldig vindt om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven.
deeltijd
Opleiding tot Kindercoach Specialisatie Familieopstellingen UNLP.
Gratis Webinar Mindfulness. Amersfoort / Utrecht. NLP Business Practitioner. NLP Coach IANLP. Cursus persoonlijke ontwikkeling. 2-Daags Event: Droom, Leef, Geniet! Kind en jongere. Trainingen van grootmeesters. DAAN VAN KAMPENHOUT. Kind, jongere en balans. Online Mindfulness training. Gratis webinar mindfulness. Begrippen en Technieken. WAT IS NLP? Maak kennis met familieopstellingen gericht op kinderen. Bel de studieadviseur: 020 261 07 07. Leer systemisch werken met kinderen van Ingrid Dykstra. Home opleidingen familieopstellingen specialisatie familieopstelling kind jongere. do 4 apr. Amsterdam Kindercoaching Familieopstellingen Kind en Jongeren. za 14 sep. Amsterdam Kindercoaching Familieopstellingen Kind en Jongeren. Bekijk hier de agenda. Leer in 25, uur alles over Familie Opstellingen. do 27 jun. Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 261 07 07. Kindercoaching Familieopstellingen Kind en Jongeren. OPLEIDING SYSTEMISCH KINDERCOACH door Ingrid Dykstra.
hbo management
Opleiding holistisch kindercoach Anne Marie van Bilsen.
Anne Marie van Bilsen, vakspecialist en inmiddels 16 jaar praktiserend holistisch kindertherapeut heeft de opleiding kindercoach zo ontwikkeld dat iedereen die holistisch kindercoach wil worden op geheel eigen wijze en tijd het vak kindercoaching kan leren. De opleiding die ook bij jou past.
pen graveren
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Voor bezoekers van de introductiedag. Wanneer je je binnen twee weken na het volgen van een introductiedag inschrijft voor een opleiding, ontvang je een leuke korting op je studiegeld. De korting wordt automatisch verrekend op je factuur. Informeer bij het secretariaat info@atma.nl / 033-4653277 voor meer informatie.
Zoek een opleiding LoopbaanVisie.
de Beroepsopleiding en Trainingen: Communicatie Specialist, Jeugd en Kindercoach / Kindercounselor, Eclectische Integratieve Psychotherapie, Jobcoach, Casemanager / Reïntegratieconsulent Arbo, Casemanager Dementiezorg, NLP Coach, NLP Master Coach, NLP Trainer, NLP Master Practitioner, TRAIN de TRAINER, EMDR Therapeut, Hypnotherapeut, Mindfulness Therapeut. Naar de website. Bureau Schippers biedt u de training tot intervisiecoachcertificaat én 12 PE Nobcoaan die is gericht op die trainerZZPcoach, en counsellor, HRM of PO die intervisie wil gaan toepassen binnen de overheid, onderwijs, zorg en organisatie. De 3 daagse 1 lesdag per maandde, trainingsmaptheorie, en 12 intervisie methodieken bieden u praktische handvatten om geïnspireerd aan de slag te gaan. Naar de website. Opleiding Mindful Coachen.
Beroepsgerichte cursus Zelfstandig professioneel kindercoach LOI.
De opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach van de LOI is op MBO4-niveau, dus als je deze opleiding hiervoor hebt gevolgd, dan krijg je vrijstelling voor een aantal modules. Inhoud van de cursus Zelfstandig professioneel kindercoach. Na afloop van de cursus Zelfstandig professioneel kindercoach.:
Wie ben ik?
In 2016 heb ik de kindercoach vervolgopleiding afgerond en sinds september 2017 mag ik mij master in de kindercoaching noemen. Ook heb ik in 2016 de jongerencoach opleiding afgerond aan de volksuniversiteit in Utrecht en volg ik jaarlijks diverse workshops en trainingen die mijn persoonlijke en zakelijke groei verder stimuleren.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie. Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen.

Contacteer ons