Resultaten voor familieopstellingen amersfoort

 
familieopstellingen amersfoort
Activiteit: Open workshop familieopstellingen Leusder Krant Nieuws uit de regio Leusden.
Open workshop familieopstellingen. vrijdag 17 januari 1000: t/m 1300: uur. toevoegen aan mijn agenda. Een familieopstelling brengt essentiële helderheid over essentiële dingen wat al langere tijd op een of andere wijze niet kloppend voelt. Op vrijdagochtend 17 januari is er voor belangstellende een open workshop in Amersfoort.
Hans Amersfoort Eveline den Boogert Coaching en Training.
Wat doet coaching voor je? Burnoutcoaching en stresscoaching. Training Burn out Preventie. Training Communicatie vanuit het Hart. Training Effectief Communiceren. Training Stresspreventie voor scholieren. Hoe werkt een opstelling? Familieopstellingen met kinderen en Jongeren. Opstellingen bij Stress en Burnout. Stress / Burnout.
Agenda Bewust Netwerk Amersfoort Amersfoort.
Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven? Ga dan aan de slag tijdens de 8-weekse mindfulnesstraining en ervaar zelf hoe je bewuster en constructiever kan omgaan met je automatische patronen en de alledaagse uitdagingen en stress. Francien Post Amersfoort.
Home WeLopstellingen Amersfoort.
Filmpje opstellingen RTL4-5. Opleiding Systemisch Werken. start 15 januari 2021. Vervolgopleiding Systemisch Werken. WeLkom bij WeLopstellingen. Door de Coronamaatregelen werken we momenteel met kleinere groepen op anderhalve meter afstand en met in achtnemeing van de hygiënemaatregelen. De opleiding hebben we uitgesteld naar januari.
Familieopstellingen met behulp van paarden Sandra Coachen met Paarden.
Familieopstellingen met behulp van paarden. Soms heb je last van klachten fysiek en/of emotioneel of ervaar je dat je telkens tegen hetzelfde probleem aan loopt. Hoezeer je ook aan jezelf werkt, je komt er niet uit. Een familieopstelling met paarden kan dan helderheid en heling brengen.
Agenda ademwerk Frans Boelen.
Ademwerk met familieopstellingen Amersfoort. 26 januari 2019. Een dag met ademwerk en familieopstellingen. s Morgens workshop met verbonden ademhalen. De ademworkshop wordt geleid door Frans Boelen. In het middagprogramma gaan we aan de slag met familieopstellingen. Net zoals het ademwerk is dit een werkvorm die helpt blokkades op te heffen zodat je energie weer vrij kan stromen.
Familieopstelling en workshops in Hilversum en Amersfoort.
Vaak in stilte of zonder al te veel woorden. Zo ben je de hele dag met je eigen proces bezig. De impact van deze opstellingen is groot. Af en toe begeleid ik familieopstellingen in een grote groep. Voor meer informatie en data: agenda.
Volksuniversiteit Amersfoort.
Over je intuïtie en je gevoel volgen, filosofie, beter leren communiceren of een workshop NLP of familieopstellingen? Leren om sociaal vitaal te worden, zijn of blijven? We hebben weer aansprekende onderwerpen, kijk naar ons aanbod. Eten en Drinken. Is koken en bakken ook uw passie? Elk jaar bieden we weer nieuwe culinaire verrassingen. Samen met ervaren docentenkoks leert u ook de tips and tricks. Schort om, notitieblokje op het aanrecht en aan de slag. De recepten krijgt u natuurlijk mee. Kunst, Cultuur, Geschiedenis en Actualiteit. Wie in kunst, cultuur en geschiedenis geïnteresseerd is, kan bij de Volksuniversiteit Amersfoort zijn of haar hart ophalen.
De EFT-gids overzicht van EFT-therapeuten in Amersfoort.
Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging PDSB. 3825 BL Amersfoort. Overige behandelvormen naast EFT.: Acceptance and Commitment Therapy, Ademtherapie, Burnout-begeleiding, Coaching, Cognitieve gedragstherapie, Counseling, Droomanalyse, EMDR, Emotionally Focussed Therapy, Existentiële psychotherapie, Familieopstellingen, Gezinstherapie, Hypnotherapie, Imaginatietherapie, Innerlijk Kind Therapie, Integratieve psychotherapie, Meditatie, Mentaal-Emotieve Training, Mindfulness, NLP, Natuurgeneeskunde, PDS-therapie, Psychosociale therapie, Psychotherapie, Rationeel Emotieve Therapie, Regressietherapie, Relatietherapie, Reïncarnatietherapie, Rouwverwerking, Systemisch werk, Transactionele analyse, Verliesverwerking en Zijnsgeoriënteerde begeleiding.
De magie van familieopstellingen Rachel Naron Coaching Diverse Coaching AmersfoortDe magie van familieopstellingen Amersfoort Rachel Naron.
De magie van familieopstellingen Amersfoort. Mijn bedrijf TryAngleCoaching ben in 2011 gestart. Aanvankelijk in het onderwijs om begeleidingstrajecten te verzorgen voor leerkrachten. Later is er persoonlijke coaching bij gekomen na de opleiding als systeemopsteller in 2012. Over Rachel Naron Amersfoort.
Spirituele Agenda Buzzbie familieopstellingen Amersfoort.
Zoek Verwijder filters Annuleer. Home Gids familieopstellingen. Mijn naam is Marianne Strik. Ik heb 20 jaar gewerkt in de zorgsector en in de kinderopvang. Ik heb mij sinds 2010 gespecialiseerd in het geven van familie opstellingen. Ik werk vanuit vertrouwen en heldervoelendheid.
familieopstellingen // Zielswijze.
Dit zijn vragen die van jongs af aan in mijn leven een rol hebben gespeeld. Tijdens het schrijven van mijn proefschrift over spiritualiteit en humanistische geestelijke verzorging hoorde ik voor het eerst over familieopstellingen. En wel zo positief dat ik later, toen ik wat meer tijd had, op onderzoek uit ben gegaan.

Contacteer ons