Op zoek naar familieopstellingen hylke bonnema?

 
familieopstellingen hylke bonnema
Hylke Bonnema Academie voor familieopstellingen en organisatieopstellingen.
Interview door Hylke Bonnema met Herman Wijffels. Hylke Bonnema 1974 is van huis uit psycholoog. Al tijdens zijn studie kwam hij in contact met het systemische werk van Bert Hellinger de grondlegger van het Systemische Werk en volgde intensieve trainingen bij hem. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een expert in familieopstellingen.
seo
Handboek FamilieOpstellingen Hylke Bonnema.
Online training Systemisch Coachen met Hylke Bonnema. Werk en inkomen. Liefde en relaties. Gezondheid en lichaam. Selecteer een pagina. Zelf met opstellingen aan de slag? Ons Handboek Familieopstellingen laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren.
android vpn client
Zit je vast in oude patronen? Een familieopstelling kan ze doorbreken Holistik.
In principe iedereen die verdieping zoekt. Familieopstellingen geven inzicht in vragen rondom terugkerende patronen in iemands leven. Themas als ziekte, werk, relaties of familie komen aan het licht. Zelf ben ik opgeleid door Hylke Bonnema bij de Academie voor Opstellingen.
kolmeijer makelaars nijmegen
Hylke Bonnema Meesteropsteller en psycholoog.
Naam: Telefoonnummer: Email adres.: Ja, ik wil meer informatie over Hylke als spreker en stuur mij ook periodiek nieuws en informatie over Hylke Bonnema en Familieopstellingen in de vorm van een nieuwsbrief of mailing. Bedankt, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!
zilverwater
Home Academie voor familieopstellingen en organisatieopstellingen.
door Hylke Bonnema jun 28, 2018 Familieopstellingen, Het Jaar van je Leven, Persoonlijke ontwikkeling 0 reacties. Je weet pas waar je naar toe gaat als je weet waar je vandaan komt Je voelt je passies en volgt die ook, maar wat is nou eigenlijk ├ęcht jouw verlangen?
shirt laten bedrukken

Contacteer ons